RLV Massive alistas põnevusfinaalis Tõrremäe

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrgutiim RLV Massive saavutas teist aastat järjest maakonna meistrivõistlustel esikoha.
Võrgutiim RLV Massive saavutas teist aastat järjest maakonna meistrivõistlustel esikoha. Foto: Rakvere Võrkpalliklubi

Nädalalõpul kulmineerus Rakveres Lääne-Viru maakonna võrkpallihooaeg: meistrivõistluste võitjaks krooniti RLV Massive, kes sai laupäeval viiegeimiliseks kujunenud finaalheitluses 3:2 jagu Tõrremäest.

Otsustav matš kulges nagu Ameerika mägedel. RLV Massive asus 25:23 geimivõiduga kohtumist juhtima, kuid loovutas siis Tõrremäele kaks järgmist geimi ühesuguste numbritega 25:20. Neljanda geimi lõpus oli RLV Massive vastasest parem 26:24 ning pööras ka viimase, viienda geimi 11:14 kaotusseisust lõpuks tänu rohkele õnnele enda kasuks 28:26.

Matš kestis finaalmängule kohase põnevusega üle kahe ja poole tunni.

Kullavõitjate rivistusse kuulusid Karlo-Remy Kallend, Riivo Siilamets, Raigo Mõlder, Roman Jelissejev, Paul Koppe, Madis Halling, Hendrik Kurik, Jarmo Kivi, Harri Palmar, Uku Salumäe, Elia Lulla, Janno Mäemets, Andri Prual, Taavi Mängel, Elvis Veidrik, Janar Tiganik ja Priit Paju.

Finaaliga samavõrd huvitavalt kulgenud pronksilahingu Tamsalu võrkpalliklubi ja Rakvere võrkpalliklubi vahel pöörasid samuti numbritega 3:2 enda kasuks tamsalulased.

Tamsalu võitis kaks esimest geimi 25:22 ja 25:16, kaotas seejärel kaks järgmist 16:25 ja 13:25 ning võttis lõpuks otsustavas geimis tänu nende liidri Tanel Uusküla resultatiivsele tegutsemisele otsustavatel hetkedel 16:14 paremuse.

Päev varem toimunud poolfinaalides piisas mõlemas paaris võitja selgitamiseks kolmest geimist. Tõrremäe oli 3:0 parem Tamsalu VK-st ja RLV Massive alistas sama skooriga Rakvere VK.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles