Tamsalu saalihokineiud Eesti meistriks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamsalu EBE saalihokineiud meistrimedalite ja juhendajatega.
Tamsalu EBE saalihokineiud meistrimedalite ja juhendajatega. Foto: Erakogu

Jõgeval U19 vanuseklassi neidude Eesti saalihokimeistrivõistluste finaalturniiril alistas Tamsalu EBE võistkond poolfinaalis vastaseks olnud Voore SYD naiskonna kindlalt tulemusega 9:2, seejärel finaalivastase Mustvee SK kuivalt 6:0 ning tuli Eesti meistriks. Pronksi sai Voore SYD.


Tamsalu EBE mängijatele pudenes meistrikullale lisaks rikkalikult ka teisi auhindu: hooaja resultatiivseima mängija auhinna tõi koju 36 punkti kogunud Kati Kütisaar, parimaks kaitsemängijaks valiti Kadi Saluste ja parimaks ründajaks Eneli Väli.

Parima väravavahi tiitli otsustas finaalmängu statistika ning väga napi eduga sai selle auhinna endale Tamsalu EBE võistkonna väravavaht Chris Karina Lepik. Tamsalu EBE kuldses tiimis mängisid veel Enelin Kiisla, Mariliis Kütisaar, Marian Roop ja Triinu Saluste. Naiskonda juhendavad Krista Lepik ja Riive Tamm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles