Eeloleva nädala esimese poole soojakraadid jäävad alla 20

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulbid.
Tulbid. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eeloleva nädala esimeses pooles on oodata päikesepaistet ja kohatisi hoovihmahooge, ent päevased õhutemperatuurid ei küündi veel päris suvisteks ja jäävad alla 20 soojakraadi.

Esmaspäeva öö tuleb kõrgrõhkkonna mõjusfääris rahulik, jahe ning vähese ja vahelduva pilvisusega. Kohati sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 3-9 m/s. Sooja on 4-9 kraadi. Esmaspäeva päeval suureneb loodest läheneva madalrõhulohu mõju ja kohati sajab hoovihma. Ilm tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega. Puhub edela- ja läänetuul 3-9, põhjarannikul kuni 11 m/s. Sooja on 15-19, rannikul kohati 12 kraadi.

Teisipäeval liigub madalrõhulohk üle Eesti. Öösel on  vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub edela- ja läänetuul 3-9 m/s. Sooja on 5-10 kraadi. Teisipäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Puhub läänekaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 12-18 kraadi.

Kolmapäeval tugevneb kõrgrõhkkond. Öösel on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati tuleb hoovihma. Puhub läänekaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 3-9 kraadi, maapinnal langeb termomeetrinäit kohati 0 kuni -1 kraadini. Kolmapäeva päeval on samuti vahelduva pilvisusega ilm ning kohati sajab hoovihma. Läänekaaretuul pöördub lõunakaarde kiirusega 2-8 m/s. Sooja on oodata 12-18 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles