Lähipäevad jätkuvad üsna suviste maksimumtemperatuuridega

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvi Eestimaal.
Suvi Eestimaal. Foto: Katrin

Ilmateenistuse teatel on eeloleval nädalal oodata küll sademeid ja rannikul ei kerki termomeetrinäit oluliselt üle kümne soojakraadi, ent sisemaal küündivad maksimumtemperatuurid kohati 20 kraadini või vähemalt selle lähedale.

Teisipäeva öösel on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 5-10 kraadi. Teisipäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Puhub läänekaaretuul 3-9 m/s. Sooja on 12-17 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ja kohati võib sadada hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 3-9 kraadi, kuid maapinnal võib õhutemperatuur kohati 0 kuni -2 kraadini langeda. Kolmapäeva päeval on samuti vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Paiguti võib sadada hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 15-19, rannikul kohati 12 kraadi.

Ka neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning kohati sajab hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 5-10 kraadi. Neljapäeva päeval pilvisus tiheneb ja kohati sajab hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s – õhtuks pöördub tuul loodesse. Sooja on 15-20, rannikul kohati 12 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles