Parimad ettevõtlusõppurid on Lääne-Virumaalt

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siiri Kohver (vasakult), Eve Tarnapovitš, Martin Taal, Eneli Õun, Taivo Tamm.
Siiri Kohver (vasakult), Eve Tarnapovitš, Martin Taal, Eneli Õun, Taivo Tamm. Foto: Triinu Laansalu

Kutsemeistrivõistlustel Äripäevad 2011 näitasid parimat tulemust Lääne-Viru rakenduskõrgkooli noored. Teise koha said üldarvestuses Kuressaare ametikooli õpilased ning kolmanda koha võttis Tartu kutsehariduskeskuse I võistkond.
 

Võistlusel osales 13 meeskonda kümnest erinevast koolist, õpilasi osales võistlusel kokku 60.

"Meil on ülimalt hea meel. See on meie koolile ja õpilastele suur au," ütles Lääne-Viru rakenduskõrgkooli ärijuhtimise õppekava juhtiv lektor Raili Kuusik õpilastega koos auhinda vastu võttes. Ta kutsus ka kõiki koole järgmisel aastal rändkarikat jahtima Mõdrikule.

Äripäevad 2011 toimus kahel päeval 31.03 – 01.04 Tartu kutsehariduskeskuses.

Võistlusel pidid õpilased tegema teooriatesti, et näidata oma teadmisi ettevõtluse kohta. Kõigil osalejatel tuli lahendada ka kodune ülesanne, milleks oli A Le Coq energiajoogi Dynami:t turupositsiooni parandamine ja joogi viimine Eesti teiseks energiajoogiks. Lisaks anti ettevõtlikele noortele üllatusülesanne, mis selgus kohapeal. Neil tuli lahendada spateeninduse situatsiooniülesanne inglise keeles ehk toime tulla mitme pahura ning nõudliku kliendiga ja äreva olukorraga spas.

Kõik noored olid situatsioonülesandes äärmiselt leidlikud. Ka koduse ülesande teostus üllatas žüriid positiivselt. "On näha, et ülesandega on palju vaeva nähtud, on tehtud väga põhjalikud uuringud ja pakutud välja häid ideid ning turundusstrateegiaid,“ kiitis žüriiliige A Le Coqi turundusjuht Katrin Vernik võistlejaid.

Äripäevi korraldas Elukestva Õppe Arendamise Sihtasutus Innove koostöös Tartu kutsehariduskeskusega. Võistlust rahastasid Euroopa Sotsiaalfond ja Haridus- ja
Teadusministeerium.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles