Elisa teeb täna öösel muudatusi süsteemides

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mobiilimast. Foto on illustratiivne.
Mobiilimast. Foto on illustratiivne. Foto: Peeter Kümmel

Kolmapäeva öösel vastu neljapäeva viib Elisa mobiilse interneti üle uuele süsteemile, mis võimaldab varasemast suurema võimekusega pakkuda uusi rändluspakette. Hooldustööde ajal on osa teenuste kasutamine häiritud.

Muudatuste tegemisega alustatakse 31. mai õhtul kell 22 ning tööd lõpetatakse 1. juuni varahommikul kell 6.

Hooldustööde ajal toimivad tavapäraselt väljahelistamine ja sõnumite saatmine. Kasutada ei saa Elisa iseteeninduskeskkonda, e-poodi ning klientidel võib tekkida paarisekundilisi katkestusi mobiilse interneti kasutamisel. Enamikku seadmeid katkestus pikka aega ei mõjuta, aga kui klientidel peaks esinema tõrkeid edasisel mobiilse interneti kasutamisel, siis soovitab Elisa neil seadme taaskäivitada (teha restart).

Kui peale hooldustöid või selle ajal esineb kestvaid häireid teenuste kasutamisel, palutakse klientidel teavitada Elisa kõnekeskust telefonil 6 600 600 või e-kirja teel aadressil info@elisa.ee.

Elisa palub vabandust võimalike ebamugavuste pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles