Käsmu kaunid kontserdid kulgevad ilma taktikepi all

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaatamata külmale ilmale oli reedel kotserdil rahvast palju.
Vaatamata külmale ilmale oli reedel kotserdil rahvast palju. Foto: Aarne Mäe

Käsmus toimuv Kaunite Kontsertide sari on poole peal. Sellesse nädalasse on jäänud veel kolm kontserti. Muusikasuve esimene suursündmus kaptenite külas on läinud korraldaja Peep Veedla hinnangul hästi nagu alati.

Reedest Lenna ja Vennaskonna kontserti varjutas tuuline ja külm ilm, sellest hoolimata oli Veedla sõnutsi platsil tublisti üle 1400 inimese. “Inimesed olid soojalt pakitud ja kontsert sai peetud. Esinejad olid kõik elus ja rõõmsad, kedagi külm ära ei võtnud,” rääkis Veedla.

Kuigi laupäeval oli ilm juba soojem ja ilusam, oli Meisterjaani ja Mart Müüriseppa vaatamas vähe inimesi. “Rahvast oli platsil üle 100 inimese. Eks neid inimesi tuli juurde, paljud passiomanikud arvasid, et kontsert hakkab kell 20. Need kellele meeldib, et on vähe rahvast, olid rahul.”

Pühapäeval, kui Käsmus esines ülipopulaarne Smilers, oli loomulikult “täismaja”. “Üle 2000 inimese. Rahvas oli rahul ja õnnelik,” kõneles Veedla.

Homse kontserdi, "Laula mu laulu – parimad palad" vol. 1 kohta, kus esinevad sellised tähed nagu Koit Toome, Laura, Jaagup Kreem, ütles Veedla, et müük on keskmine. Kolmapäevasele Mahavoki kontserdile võiks müük olla suurem. Kuid neljapäevane "Laula mu laulu - parimad palad" vol 2 koos Tanel Padari, Genka, Inesega on juba praegu populaarne. “Neljapäeval võib tulla 3000 inimest täis,” ütles Veedla. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles