Simo Koskinen jääb vigastuse tõttu ralliradadest eemale

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simo Koskinen (vasakul) ja Rainer Aus Eesti meistrivõistluste pjedestaalil.
Simo Koskinen (vasakul) ja Rainer Aus Eesti meistrivõistluste pjedestaalil. Foto: Maanus Purga

Eesti autoralli meistrivõistlustel medalikohtadele sõitnud Rakverest pärit Simo Koskinen teatas, et see hooaeg jääb õlavigastuse tõttu pooleli.

"Sõbrad, fännid ja muidu toredad inimesd. Seoses vana õlavigastuse esile tulemisega ei ole ma kahjuks võimeline osalema järele jäänud neljal autoralli EMV etapil. Mind asendab Taaniel Tigas," kirjutas Rainer Ausi kaardilugejast võistluspartner Koskinen.

"Palun antud teemal mitte otsida intriige ega riidu. See teema on niigi raske ning selgitamistööd ei jaksa teha. Kindlasti palun küsimusi esitada minule ning jätke Rainer ja Taaniel antud küsimustes rahule. Andke neile võimalus keskenduda oma tegemistesse ning saavutada koos parimad tulemused järgmisel neljal etapil,et saaksime seda koos tähistada hooaja lõpus šampanjaga," lisas mees (kirjaviis muutmata - toim.) ning avaldas lootust peagi ralliradadele naasta.

9. ja 10. juunil toimub Läänemaal Lyoness Lääne-Eesti Rally.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles