Maaeluminister tunnustab Jaak Läänemetsa aumärgiga

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Läänemets.
Jaak Läänemets. Foto: Meelis Meilbaum

Maaeluminister Tarmo Tamm annab põllumeeste suurkogul üle 21 aumärki "EestiMAA Heaks!". Teiste seas saab aumärgi põllumeeste ühistu KEVILI nõukogu esimees, Avispeamees OÜ juhataja ning Uuetoa talu peremees Jaak Läänemets.

Aumärk antakse silmapaistvate teenete eest Eesti maaelu ja põllumajanduse edendamisel, samuti panuse eest põllumajandushariduse vallas ja maakultuuri edendamisel. Hõbedast aumärgil on kujutatud Eesti põllumajanduse suurkuju Carl Robert Jakobsoni.

Homme toimub Viljandis Ugala teatris Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja põllumeeste suurkogu, millest võtavad osa põllumehed, toidutootjad ja maaettevõtjad üle Eesti. Suurkogu teemaks on "Kogu tõde ühinemisest!" ja see on kantud eesmärgist süvendada põllumeeste, toidutootjate, maamajandusettevõtjate ja metsaomanike koostööd Eesti biomajanduse valdkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles