Eeloleva nädala esimene pool tuleb jahedapoolne ja sajuvõimalusega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihmasadu.
Vihmasadu. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Eeloleva nädala esimeses pooles temperatuurid üle 20 soojakraadi ei kerki ja õhus on pidev hoovihmavõimalus.

Esmaspäeval suundub madalrõhkkond üle Soome Karjala poole. Öösel on pilves selgimistega ilm ja hooti sajab vihma. Puhub edela- ja lõunatuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 8-13 kraadi. Esmaspäeva päeval on samuti pilves selgimistega ilm. Hooti sajab vihma ja on äikeseoht. Puhub edela- ja lõunatuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 13-17 kraadi.

Teisipäeval eemaldub madalrõhkkond Valge mere äärde ja selle mõju Läänemere ümbrusele väheneb. Öösel on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 4-10, Lääne-Eesti saartel puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 7-12 kraadi. Ka teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Puhub lääne- ja loodetuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 14-16 m/s. Sooja on 14-18 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lääne- ja loodetuul 4-10, saartel ja rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 7-12 kraadi. Kolmapäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm ning kohati sajab hoovihma. Puhub lääne- ja loodetuul 4-10, põhjarannikul puhanguti 14 m/s.

Sooja on 15-20 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles