Korvpalli tulevik Rakveres on tume

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere korvpallifännidel tuleb viimaste uudiste taustal hakata otsima endale uusi väljundeid.
Rakvere korvpallifännidel tuleb viimaste uudiste taustal hakata otsima endale uusi väljundeid. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Eesti Korvpalliliidu (EKL) eile erakorraliselt kogunenud juhatus otsustas mitte lubada mittetulundusühingut Viru Bull majandusraskuste tõttu likvideeritud Rakvere Tarva asemel algavaks hooajaks Eesti korvpalli meistriliigasse.

Viru Bulli juhatuse liige Arnu Lippasaar ütles Virumaa Teatajale, et ei saa otsust kommenteerida, sest temale pole EKL seda veel mitte mingisugusel kujul saatnud. “Ma tean ainult niipalju, kui ajakirjanduses on sellest kirjutatud,” lausus Lippasaar.

Ka EKL-i kodulehel puudub igasugune info viimatiste, Rakvere ja Lääne-Virumaa korvpalli tulevikku puudutavate oluliste otsuste kohta. Viimatine EKL-i juhatuse kodulehelt kättesaadav protokoll pärineb selle aasta veebruarist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles