Võsul meenutavad laulud Georg Otsa

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsul meenutavad laulud Georg Otsa.
Võsul meenutavad laulud Georg Otsa. Foto: Internet

Võsu rannaklubis astutakse homme, 9. juulil kell 19 taas legendaarse võsuka Georg Otsa radadele. Kontserdil “Georg Ots Võsul” esinevad Kalle Sepp, Nele-Liis Vaiksoo, Jassi Zahharov ja Margus Kappel.

Kontserdi konferansjee Artur Raidmets räägib lugusid Georg Otsast: kuidas vanasti asjad käisid ning koos Kalle Sepaga tehakse mõned sketšid, mis meenutavad 1950. aastaid.

Kontserdi korraldaja Hannula Lepp rääkis, et Georg Ots oli Võsuga tihedalt seotud: ta suvitas praeguseks hävinud valitsuse pansionaadis Mere puiesteel, hiljem ehitas endale suvila. Kontserte andis ta Võsul igal aastal, mõnikord koguni mitu.

“Georg Ots esines Võsul 50. ja 60. aastatel peamiselt koos Gennadi Podelskiga. Nõutuim laul oli Mister X-i aaria. Repertuaar koosnes nii operetiviisidest kui ka tolleaegsest populaarsest estraadimuusikast. Ots esines ka restoranis Neptun koos Võsu ansambliga,” rääkis Lepp. “Georg Otsa tundsid ja teadsid peaaegu kõik võsukad. Ta oli siin oma. Meie võsukas!” rõhutas ta.

Pühapäeval tulevad rannaklubis esitamisele armastatud meloodiad Raimond Valgre, Aarne Oidi, Gennadi Podelski ja teiste heliloojate loomingust ning loomulikult kõlab ka “Saaremaa valss”.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles