Viru-Jaagupi pastor käis punkbändiga Euroopa-tuuril

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru-Jaagupi kirikuõpetaja Tarmo Linnas käis kuu alguses koos Tõnu Trubetsky ansambliga kevadtuuril.
Viru-Jaagupi kirikuõpetaja Tarmo Linnas käis kuu alguses koos Tõnu Trubetsky ansambliga kevadtuuril. Foto: Erakogu

Viru-Jaagupi kirikuõpetaja Tarmo Linnas käis kuu alguses koos Tõnu Trubetsky ansambliga The Flowers Of Universe (Romance) kevadtuuril Belgias ja Prantsusmaal.


Tõnu Trubetsky kutsus basskitarri mängiva Tarmo Linnase ansamblisse pärast selle koosseisu põhjalikku vahetamist, seetõttu muudeti ka nime.

“See on ikkagi täiesti erinev bänd, võrreldes Vennaskonnaga, vaid mõned üksikud lood kattuvad,” ütles Linnas. Bändi kõik lood on ingliskeelsed ja orienteeritudki rohkem välispublikule. Stiililt lähenetakse enam folkpungile või uusromantismile.

Kevadtuuri jooksul anti kolm kontserti Belgias ja üks Prantsusmaal, sealhulgas kõige menukamalt läks Brüsselis ja Lille’is. Esineti koos Belgia ansambliga Keeper Volant.

“Suur kevad on Euroopas juba, paiguti 24 kraadi sooja,” rääkis Linnas, “muusikule on väga oluline saada mängida väljaspool Eestit.”

Praegu tehakse The Flowers Of Universe’ile uusi lugusid, kunagi ka koos Onu Bellaga mänginud Tarmo Linnas valmistub suviseks punk laulupeoks Rakveres ning teeb kirikuõpetaja töö kõrvalt muusikalist kujundust sügisel Rakvere teatris etenduvale lastetükile “Muumi ja sabatäht”.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles