Südamenädala tervisetunnil orienteerutakse

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere spordihall.
Rakvere spordihall. Foto: Internet

Pühapäeval, 17. aprillil algusega kell 12 toimub kogunemise ja stardiga Rakvere spordihalli juurest terviseliikumise sariürituse "Tund tervisele" neljas etapp.
 


Südamenädala raames toimuval etapil on kavas orienteerumisretk, mille hõlpsasti leitavad kontrollpunktid paigutatakse kevadega seotud nimesid kandvatele Rakvere tänavatele.

Orienteerumisretke võib kaasa teha meelepärases tempos ja viisil - jalutades, joostes või kepikõndi harrastades. Kõikidele osalejatele pakutakse etapi lõpetuseks sooja suppi, samuti on võimalik kohapeal südametelgis mõõta vererõhku ja saab tervisenõustamist.

Traditsioonilist südamenädalat tähistatakse 17.-23. aprillini mitmel pool erinevate üritustega.

Südamenädala avab tänavu üle-eestiline liikumispäev "Sinu sammud loevad", et tuletada kõigile meelde, kui oluline on liikumine ja füüsiline aktiivsus südamehaiguste ärahoidmisel.

20. aprillil algusega kell 8.30 toimub Rakvere spordihallis terviseteemaline alushariduse konverents "Võidujooks tervise nimel".
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles