Võrkpallikoondis startis Belgias raske võiduga

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meeste võrkpallikoondis.
Eesti meeste võrkpallikoondis. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti meeste võrkpallikoondis juhatas kolmapäeval Belgias Kortrijkis sisse otsustava MM-i valikturniiri, kus viie päeva jooksul peetakse viis kohtumist ning vaid turniiri võitja pääseb aasta pärast toimuvale finaalturniirile.

Avamäng Valgevenega kujunes eestlastele raskeks, kuid see kallutati enda kasuks 3:1 (20, 22, -21, 23).

Eesti koondise abitreener on teatavasti rakverlane Rainer Vassiljev, kellele mängumehed valmistasid võiduga ühtlasi kena sünnipäevakingi.

Massöörina kannab koondislaste eest Belgias hoolt Hardi Paas.

Rainer Vassiljev kommenteeris matši lõppedes, et vastane otsis terve mängu esimese poole toimivat koosseisu. "Kolmandas geimis nad selle ka leidsid," märkis ta.

"Kontrollisime kahte esimest geimi, aga kolmanda geimi alguses, kui nemad oma asjad paika said, tegime rünnakul liiga palju vigu. Teatavasti need meie mängujoonisesse ei kuulu, ja sealt said nemad indu juurde. Lõpp hea, kõik hea ja oluline võit ja punktid käes. Siin turniiril lihtsaid mänge pole ja oluline on igaks järgnevaks sajaprotsendiliselt valmis olla!"

Lisaks Eestile ja Valgevenele peavad samas kohas heitlusi Bulgaarias ja Itaalias korraldatava MM-i finaalturniiri pileti nimel Belgia, Hispaania, Saksamaa ja Slovakkia. Kolmapäevase avavooru ülejäänud mängudes alistas Hispaania üllatuslikult 3:1 Saksamaa ja Belgia oli 3:0 parem Slovakkiast.

Neljapäeval kohtub Eesti koondis Hispaaniaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles