Tudengid alustasid pöidlaküüdivõistlust (1)

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistlusel osalemiseks peavad hääletajad kaasas kandma mobiiltelefoni, et neid oleks võimalik reaalajas jälgida. Samuti on kohustuslik teha igas peatuspaigas foto.
Võistlusel osalemiseks peavad hääletajad kaasas kandma mobiiltelefoni, et neid oleks võimalik reaalajas jälgida. Samuti on kohustuslik teha igas peatuspaigas foto. Foto: Erakogu

Esmaspäeval algas Tartu Üliõpilaste Looduskaitseringi igasuvine pöidlaküüdivõistlus “Kas tunned maad”, millel osaleb seekord üheksa paari.

Selle aasta hääletusvõistluse teemaks on "Karvased Eesti paigad". Sinna hulka kuuluvad juba ammu kõigile teada Karilatsi, Litsmetsa ja Tupenurme, aga ka tundmatumad kohad, nagu Kärsa ja Tuti küla või hoopis Retsniku ja Mõrtsuka järv.

Kõiki valikusse langenud kohti ühendab nende nimede fantaasiaküllasus, mõnikord kahemõttelisus, kuid teinekord, vastupidi, just väga selge tähendus.

Võistlus lõpeb traditsiooniliselt Viljandi pärimusmuusikafestivali esimesel päeval, 29. juulil autasustamisega kell 20 Rohelisel laval.  

Hääletusvõistlus toimub sel aastal juba 17. korda ning osaleda saavad segapaarid, kes läbivad võimalikult palju ette antud punkte.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles