Kasutuna seisvaid asju saab ära anda Vaos ja Väike-Maarjas

Peep Linno
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kraami tasuta asjade pood.
Kraami tasuta asjade pood. Foto: Internet

Sel suvel kogub veebileht kuhuviia.ee heategevuseks vanu ja kasutuna seisvaid asju. Kuhuviia.ee rohelise katusega telgid on väljas erinevatel suvefestivalidel ja üritustel, Kraami tasuta asjade poe suvetuur läbib augusti alguses Vaod ja Väike-Maarjat.

Kasutuid asju koguv buss seisab 4. augustil kella 15–19 Väike-Maarja Grossi poe ees ja 6. augustil kella 12–14 Vao majutuskeskuse ees. Rohkem infot bussi teekonna kohta saab Kraami kodulehelt: http://kraamstuff.tumblr.com

Kuhuviia.ee rohelise katusega telgid on erinevatel üritustel väljas juuli lõpus ja augustis Kärdlas, Moostes ja Tallinnas Telliskivi loomelinnakus. Kuhuviia.ee vabatahtlikud ootavad kõiki neile üritustele, et koos meisterdada jäätmeratast ning kuulata arvamust, kuidas saaks asjade korduskasutust Eestis tõhusamaks muuta. Huvilistele korraldatakse viktoriin ning saadaval on teavitusmaterjalid.

Kuhuviia.ee on jäätmete ja asjade kogumispunktide veebileht, kust inimene saab infot selle kohta, kuidas vabaneda talle ebavajalikest asjadest, nagu vanad riided, elektroonika, mööbel, nõud või taaskasutatavatest jäätmetest, nagu taara, vanapaber, pakendid, ehituspraht jms.

Kuhuviia.ee abil leiab inimene temale lähimad pakendikonteinerid, jäätmejaamad, taaraautomaadid ja asju vastu võtvad kohad koos detailse info ning juhistega. Tuleb sisestada eseme nimi, millest soovitakse vabaneda, ja rakendus kuvab selleks sobivad punktid ning ka võimaliku teekonna sinna. Kuhuviia.ee leht on kasutatav eesti, vene ja inglise keeles.

Kuhuviia.ee-d toetab Keskkonnainvesteeringute Keskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles