Suvise fotojahi võitis Janek Laanemäe

Peep Linno
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janek Laanemäe fotojahi võidupilt.
Janek Laanemäe fotojahi võidupilt. Foto: Facebook

EKF-i ja Fotoluksi fotokonkursi võidu tõi pilt poisist, kes hoiab pihus surnud lindu. Autor sai konkursi korraldajatelt autasuks hübriidkaamera Fujifilm X-A3+ Fujinon 16–50mm.

Pildi juurde kirjutas Laanemäe: Teinekord lõikab elu valusalt. Õnneks aga selle tundmine tähendab, et süda on õige koha peal. Elu läheb edasi ja päike paistab ükskord jälle ...

Žürii hinnangul kumab pildist läbi tugev ja siiras emotsioon ning see viib vaatajad elu algusteel oleva noore inimese hingesügavusse. Elu lõpetanud linnuke nutva lapse pihkudel toob võimsalt välja elu ja surma kontrasti.

Laanemäe foto oli kümne finaalitöö hulgas teemal ELU. Kaks kuud väldanud fotojahi teise ja kolmanda koha saavutasid Anu Kaelussoo ja Merily Järveots, kelle trofeeks on Fotoluksi 50-eurone kinkekaart. Merily Järveotsa töö sai ka publiku lemmiku tiitli, mis tõi veel lisa 25- eurose kinkekaardi näol.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles