Väike-Maarjas kaigub reedel meestelaul

Martin Pent
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dirigent Alo Ritsing. Pilt on illustratiivne.
Dirigent Alo Ritsing. Pilt on illustratiivne. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eesti Metsatöötajate Meeskoor Forestalia ootab kõiki muusikasõpru reedel Väike-Maarja seltsimajja, kus kulmineerub koori juubelihõnguline 45. laululaager. Kell 19 algav kontsert on publikule tasuta ning repertuaar hõlmab žanreid alates klassikalisest muusikast ja rahvalauludest kuni tänapäevase levimuusikani.

Koori direktori Tõnu Naha sõnul korraldatakse südasuvine nädalapikkune laululaager iga kord Eesti eri paigas. “Meie koor koosneb põhiliselt metsameestest või siis lihtsalt meestest, kes on hinges metsa poole. Me teeme seda, mis meil on hinges,” kirjeldas Naha meeskoori liikmeid.

Peaaegu neljakümneliikmelist meeskoori on Väike-Maarjas juhatamas nimekad dirigendid Kuno Kerge ja Alo Ritsing, kes on koori juures olnud selle loomisest alates. Käesoleval nädalal Kiltsi mõisas oskusi lihviva meeskoori repertuaaris on Naha sõnul laulud, mis kõnelevad loodusest, aga ka inimsuhetest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles