Virumaal kogub hoogu kettagolfivõistluste sari

Peep Linno
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kettagolfi korv.
Kettagolfi korv. Foto: Argo Peever

Kettagolfimängijad plaanivad sügishooaja lõpuni mängida igal nädalalõpul neljal Virumaa kettagolfiväljakul. Virumaa nädalamäng peetakse reedeti ja laupäeviti Sõmerul, Kiviõlis, Vinni-Pajustis ja Mõedakul.

Võistlejad kogunevad reedel kell 14 Sõmeru kettagolfipargis ja kell 19 Kiviõli seikluskeskuses ning laupäeval kell 14 Vinni-Pajusti kooli juures ja kell 18 Mõedaku puhkebaasis. Mõõduvõtmise korraldaja Argo Peeveri sõnul toimuvad võistlused igal nädalal kuni 23. septembrini või kuni huvilisi jätkub.

Võistlemiseks ei pea olema professionaalne mängija. Võisteldakse eri klassides ja reitingu alusel. Reiting määratakse igale mängijale pärast võistlust mängu tulemuse põhjal.

Korraldaja sõnul on kettagolf seltskondlik mäng, mis edendab suhtlust teiste mängijatega ja aitab mänguoskusi arendada. Parimad mängijad saavad korraldajalt auhindadeks kettaid ja pargihaldajate välja pandud meeneid.

Võistlustele saab registreeruda veebikeskkonnas www.discgolfmetrix.com ja kohapeal. Veebis on üksikasjalik teave võistluste kohta. Kohal tasub olla umbes 15 minutit enne mõõduvõtu algust.

Kettagolf on kiiresti arenev spordiala, mille eesmärk on looduses jalutades visata ketas korvi võimalikult väikese visete arvuga. Alal on suur potentsiaal tervisespordina. Eestis on üle 100 kettagolfipargi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles