Haljala ja Vihula reformierakondlased ühinesid

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haljala vallavanemaks valiti taas Leo Aadel.
Haljala vallavanemaks valiti taas Leo Aadel. Foto: Arvet Mägi

Haljala ja Vihula reformierakonna piirkondade ühinemisel moodustati uus reformierakonna Haljala piirkond, mida hakkab juhtima endine Vihula piirkonna juht Uno Õunapuu. Lisaks valiti ühinenud piirkonnale aseesimees, kelleks sai endine Haljala piirkonna juht Leo Aadel, ning uus juhatus koosseisus Helin Tamm, Eha Sirelbu ja Aide Veinjärv.

Reformierakonna Haljala piirkonna esinumbriks sügisestel valimistel kinnitati praegune Haljala vallavanem Leo Aadel ja piirkonna kampaaniasõnum sügisestel valimistel on “Tugev Haljala”. 

“Meie suur eesmärk järgmiseks neljaks aastaks on valmis ehitada tänapäevane ja atraktiivne kool Haljalas ning arendada Võsu aastaringseks kuurortkeskuseks” ütles reformierakonna Haljala vallavanemakandidaat Leo Aadel.

“Tugev Haljala tähendab turvalist ja jätkusuutlikku elukeskkonda, ettevõtlikkust, kodulähedase tugeva põhihariduse andmist Haljalas ja Võsul ning avatud ja kaasavat valitsemist” lisas ta.

Vihula piirkond loodi 2002. aastal ja kõigil valimistel on reformierakond osalenud oma nimekirjaga. Kahel korral on reformierakond Vihula vallas valimised ka võitnud.

Haljala piirkond loodi 2004. aastal ning alates 2005. aastast on reformierakond kõigil valmistel edukalt osalenud ning alates 2009. aastast kuulub reformierakonnale Haljala vallavanema koht. 

Haljala piirkond moodustati Vihula ja Haljala piirkondade ühinemise tulemusena ning sinna kuulub 59 liiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles