Pärnu korvpallimeeskond huvitub virulastest

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Saaremäel.
Sten Saaremäel. Foto: Georg Kõrre / Postimees

Rakvere Tarva kadumise järel Eesti korvpallimaastikult ei jää Lääne-Virumaa mängijad siiski ilma võimalusest näidata oma oskusi kõrgemal tasemel.

Nii tahab näiteks algavast hooajast Alexela korvpalli meistriliigas noorematele korvpalluritele rõhku panev Pärnu Sadama meeskond näha enda rivistuses mullu Rakvere Tarva põhitegijate hulka kuulunud tagamängijat Sten Saaremäeli.

Äsja pärnakate klubi juhtimise enda õlule võtnud Johan Kärp kinnitas, et nad on Väike-Maarjast pärit 18-aastasest Saaremäelist huvitatud ja on võimalikku liitumist mängijaga põgusalt arutanud. “Oleme huvi tundnud, kuid käsi pole veel löönud,” ütles Kärp. “Kui see [Euroopa meistrivõistluste] karussell saab läbi, siis igal juhul oleme temast huvitatud,” lisas ta.

Peale Saaremäeli on Pärnu Sadamal huvi veel ühe endise Rakvere Tarva mängija vastu, kelle nime Johan Kärp ei soovinud avalikustada.

Täna algab Tallinnas Euroopa meistrivõistluste B-divisjoni turniir alla 18-aastaste noormeeste korvpallikoondistele, kus Sten Saaremäel samuti Eestit esindab. Tema kõrval kuulub väikemaarjalasest peatreeneri Vaido Rego juhendatavasse riigi tosinaliikmelisse esindusse veel 17-aastane ääremängija Erki Kuhi Rakverest.

Eesti esimene vastane on täna õhtul kell 18.15 Kalevi spordihallis peetavas mängus Šveits. Ülejäänud neli vastast on alagrupimatšides Taani, Belgia, Iirimaa ja Makedoonia. Kokku mängivad järgmise pühapäevani vältaval EM-il Tallinnas 24 riigi koondised, kellest pääseb tulevaks aastaks aste kõrgemale, A-divisjoni kolm paremat. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles