Võrkpallurid annavad Rakveres Euroopa meistrivõistluste vormile lihvi

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondis
Eesti võrkpallikoondis Foto: Tairo Lutter / Postimees

Teisipäeval kogunes Rakvere spordikeskusesse treeningulaagrise Euroopa meistrivõistluste finaalturniiriks valmistuv Eesti meeste võrkpallikoondis.

Tegemist on viimase ettevalmistustsükliga enne 24. augustil Poolas algavaid tiitlivõistlusi. Tsükli teise osa treeningud peetakse järgmisest nädalast Tallinnas, kus on 9.–11. augustini kavas kolm treeningmängu Hollandiga ja 18.–20. augustini samuti kolm mängu Hispaaniaga.

Pärast juuli teises pooles lõppenud maailmameistrivõistluste kolmanda ringi valikturniiri andis peatreener Gheorghe Creţu Eesti koondislastele nädala puhkust. Nüüd ollakse taas töisel lainel. “Olime juba Belgias toimunud MM-valiksarja turniiril väga heas füüsilises vormis ja samal lainel tahame jätkata nüüdki. Tehnilise poole pealt paneme suurt rõhku konkreetsetele harjutustele, mille samm-sammult arendamine peaks vilja kandma juba eelseisvates kontrollkohtumistes,” rääkis Creţu.

Kontrollmängudes samuti EM-finaalturniiriks valmistuvate Hollandi ja Hispaaniaga kohtutakse mõlemaga kolmel korral Tallinnas Tondiraba jäähallis. “Tegemist on tugevate vastastega. Neis kohtumistes on peamine rõhk taktikast kinnipidamisel. Soovin anda mänguaega kõigile palluritele,” lausus peatreener. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles