Sotsid tahavad Rakveret juhtima Kairit Pihlakut

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SDE linnapeakandidaat Kairit Pihlak.
SDE linnapeakandidaat Kairit Pihlak. Foto: Meelis Meilbaum

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) Rakvere osakonna koosolek otsustas, et SDE esinumber ja linnapeakandidaat Rakveres on abilinnapea Kairit Pihlak.

Pihlaku sõnul on neli aastat Rakvere abilinnapeana andnud talle kindluse, et Rakveres on võimalik kokku leppida olulistes asjades ja need teoks teha. “Nii oleme viimaste aastatega saavutanud olukorra, kus lastele on tagatud aia- ja hoiukohad, kogukond on jõudnud veendumusele, et riigigümnaasium on hariduse arenguks vajalik, ning volikogu on üksmeelselt otsustanud Pauluse kiriku renoveerimise kultuurikeskuseks,” sedastas Pihlak.

Lisaks teede ja tänavate korrastamisele ongi tema sõnul sotside prioriteediks kultuurikeskuse valmis ehitada ja koolivõrk kujundada ümber nii, et see vastaks tänapäeva õpilaste vajadustele.

“Rakvere on meie kõigi linn ja siin peab igaüks ennast hästi tundma. Meie lubadused on mõistlikud ja läbimõeldud, arvestavad linna võimalusi ja võtame vastutuse nende elluviimise eest,” lisas ta.

Rakvere abilinnapea Kairit Pihlak on omandanud sotsiaalteaduste magistri kraadi Tallinna tehnikaülikoolis ning lõpetanud Tallinna pedagoogilise instituudi kultuuriteaduskonna. Ta on töötanud rahvastikuministri nõunikuna ning tantsu- ja kunstikooli Athena juhatajana. Pihlak on linnavolikogusse valitud aastast 2005.

Lisaks sotsidele on oma linnapeakandidaadi avalikustanud reformierakond (Marko Torm), keskerakond (Triin Varek) ja konservatiivne rahvaerakond (Anti Poolamets). IRL avalikustab oma linnapeakandidaadi järgmisel nädalal.

Kohaliku omavalitsuse volikogude valimised toimuvad 15. oktoobril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles