Aktiivsed noored on oodatud treeningutele, et suvi ei läheks luhta

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karateelaager "Et suvi ei läheks luhta".
Karateelaager "Et suvi ei läheks luhta". Foto: AGNES AUS/VIRUMAA TEATAJA

MTÜ Et Suvi Ei Läheks Luhta koostöös Eesti Karate Föderatsiooni ja Eesti Judoliiduga korraldab juba mitmendat aastat aktiivsetele koolilastele vanuses 8-18 eluaastat tasuta koolitusi ja treeninguid, kus eriline rõhk on ohutu käitumise õppimisel. Koostööpartnerid on politsei- ja piirivalveamet ning päästeamet.

Maailma julgeoleku muutumist aitavad mõista oma ala eksperdid ning ohutust õpetavad politsei- ja piirivalveameti ning päästeameti spetsialistid. Karate ja judo treeningtundides õpitakse enesekaitset, konfliktsituatsioonide ärahoidmist ning vastasest lugupidamist. Lisaks treeningutele sisaldab programm eluks vajalikke teemakäsitlusi ohtudest sotsiaalmeedias, riskivabast käitumisest ning vee- ja tuleohutuse tundmisest.

Suveürituse "Et suvi ei läheks luhta" eesmärgiks on tutvustada turvalist elustiili ja Jaapani võitluskunste. Patrooniks on spordist ja ausast mängust lugu pidav ning aktiivset aega väärtustav president Kersti Kaljulaid.

Rakveres toimuvad koolitused ja treeningud 7.-18. augustini Aqva spordikeskuses algusega kell 11.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles