Töötukassa korral­dab Comarketi töö­tajatele infotunni

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Comarket sulgeb nädala lõpul uksed.
Comarket sulgeb nädala lõpul uksed. Foto: Arvet Mägi

Teisipäeval, 19. aprillil korraldab Eesti Töötukassa Tsentrumi Comarketi ruumides kaupluse sulgemise tõttu koondatavatele inimestele teavituse, kus antakse nõu, kust ja kuidas uut tööd otsida.



Eesti Töötukassa Ida- ja Lääne-Virumaa osakonna koondamiskonsultandi Helis Vilepilli sõnul on ürituse eesmärk aidata koondatavatel uus töö leida nii, et võimalikult paljud rakenduksid tööle vahepealse töötusperioodita, samuti pakkuda tööandjale tuge ja nõustamist.

“Jagame esmalt koondamist puudutavat praktilist teavet: räägime sellest, mis saab edasi, kuhu peab pöörduma töötuna arvele võtmiseks, millised dokumendid kaasa võtta, millised on võimalikud teenused, toetused, hüvitised,” kõneles Vilepill.

Koondamistele reageerimise teenust osutab töötukassa töölepingute kollektiivse ülesütlemise korral, samuti kõigi olulise mõjuga koondamisjuhtumite puhul üle Eesti.

Rakvere Comarketis töötab 12 inimest. Poe viimane tegutsemispäev on 16. aprill.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles