Täna: ööjooks kordab mullust rekordit

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööjooks paneb täna õhtul Rakvere kesklinnas massid taas liikuma.
Ööjooks paneb täna õhtul Rakvere kesklinnas massid taas liikuma. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Seitsmes Eesti Ööjooks kordab tõenäoliselt mullust osalejarekordit. Aasta tagasi nautis jooksumelu Rakvere kesklinnas 8500 osavõtjat.

Enim jooksjaid on registreeritud 10 kilomeetri distantsile, mille starti tuleb laupäeva ennelõunase seisuga neli ja pool tuhat jooksjat. Poolteist tuhat silkajat on praeguseks kirja pannud nii poolmaratoni (21,1 km) kui ka 4 kilomeetri ajavõtuta distantsile.

"Kui mullu püstitas ööjooks kaheksa ja poole tuhande osalejaga ürituse senise rekordi, siis hinnaguliselt sama palju osalejaid ootame Rakveresse ennast ületama või liikumist nautima ka sellel aastal," ütles ööjooksu peasekretär Riina Ignatov. 

Võistluskeskus avatakse Rakvere spordikeskuses kell 12, Kastani puiesteel toimuvatele laste Mõmmijooksudele saab seal registreerida veel kella 16.30-ni või kuni kohti jätkub. Kõigi kolme põhiprogrammi kuuluva jooksudistantsi stardimaterjalide väljastamine lõppeb võistluskeskuses kell 18.

Lääne-Virumaa suurima elamusspordiürituse poolmaratoni start antakse Rakvere Keskväljakul täna õhtul kell 20, selle järel pääsevad kell 20.05 rajale 4 kilomeetri jooksjad ja kell 20.10 10 kilomeetri distantsil osalejad.

Eesti Ööjooks jõuab huvilisteni ka otsepildis Virumaa Teataja veebilehe vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles