Ööjooksu korraldaja Marko Torm: "Suur kummardus Rakverele!“

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marianne Loorents

Eesti Ööjooksu korraldaja Marko Torm ütles täna hommikul, et sai eile magama kella kahe paiku. Praegu oli ta juba linnas piirdeid koristamas. 

Ta tunnistas, et seitsmes ööjooks läks väga raskelt. „See on alati mõru pill, inimesed panustavad pikka aega, et tuleks vinge asi, ja kui sotsiaalmeediat vaadata, siis see seda ka oli. Aga loodusjõu vastu ei saa, see oli pretsenditu, ma ei mäleta, et üritustel oleks kunagi niimoodi olnud. Kindlasti jääb see osalejatele meelde. See oli raju,“ meenutas Torm.

Peakorraldaja rääkis, et tormi tulles nähti vaeva, et keegi ei saaks rajal viga. „Kõik toimis, inimesed olid õnnelikud,“ sõnas Torm.

Õppetundide kohta mainis Torm, et ajavõtt ütles mingil hetkel üles, kuid loodusjõu vastu ei saa.

Ta tõi välja, et korraldajate eesmärk on emotsioone tekitada ja selleks oli jooksurajal võimalusi rohkem kui varem. „Rakveres pole sellist üritust olnud, kus oleks leegi-, kastmis- ja tossupunkte nii palju.“

Osalejaid oli seekordsel ööjooksul 8500. Torm ütles, et teeb suure kummarduse pealtvaatajate, korraldajate ja meeskonnaliikmete ees. „Rakverel pole häbeneda midagi. Suur kummardus.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles