Sotside loosung on "Meie kõigi Rakvere"

Aarne Mäe
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaaldemokraatlik erakond läheb Rakveres sügisestele valimistele loosungiga "Meie kõigi Rakvere". Sotsiaaldemoraatide ridades kandideerib ka Rakvere teatri turundusspetsialist Laila Talunik, kes on fotol koos valimisloosungiga autoga.
Sotsiaaldemokraatlik erakond läheb Rakveres sügisestele valimistele loosungiga "Meie kõigi Rakvere". Sotsiaaldemoraatide ridades kandideerib ka Rakvere teatri turundusspetsialist Laila Talunik, kes on fotol koos valimisloosungiga autoga. Foto: Erakogu

Sotsiaaldemokraatlik erakond läheb Rakveres sügisestele valimistele loosungiga "Meie kõigi Rakvere", mis tähendab, et sotsid seisavad selle eest, et Rakveres oleks sõbralik kogukond, kus pole diskrimineerimist ning kus pööratakse tähelepanu teemadele, mis hea energiaga linnale olulised, kuid seni unarusse jäänud.

"Näeme Rakveret nüüdisaegse, sõbraliku linnana, kus kedagi ei tõrjuta, ollakse avatud ning tolerantne. Rakveres on oluline roll nii tänastel kui ka homsetel üritustel: ööjooksudel, meeste tantsupidudel, filmifestivalidel, Baltoscandalil ning teistel eripalgelistel üritustel, mis rikastavad meie kõigi elu linnas. Oleme ühtehoidev kogukond, kes hoiab nii omasid kui ka külalisi,” ütles SDE linnapeakandidaat Kairit Pihlak.

"Ajalugu on näidanud, et avatud ühiskonnad ja linnad on ka edukamad. Erinevus ei rikasta mitte ainult kultuurilises, vaid ka majanduslikus mõttes," lisas endine Rakvere linnapea Rannar Vassiljev.

"Kui Rakvere on Eesti linnade hulgas eesrindlik oma spordirajatiste poolest, on kultuurihooned seni tagaplaanile jäänud. Et Rakvere oleks meie kõigi Rakvere, on tähtis, et järgmiste aastatega saaksime omale linna vajadusi rahuldava kultuurikeskuse," ütles volikokku kandideeriv linna eelmine kultuurijuht Keio Soomelt.

Sotsiaaldemokraadid leiavad, et selmet pidada lõputuid vaidlusi hoone asukoha üle või luua illusioon, et linn ehitab mitu kultuurikeskust, tuleb Pauluse kirikusse kultuurikeskuse rajamisega tempokalt edasi minna, et see järgmiste aastate jooksul linlasi, külalisi ja mitmesuguseid kultuuritegijaid võõrustada saaks.

Sotsiaaldemokraatide nimekirjas kandideerivad lisaks praegustele volikogu liikmetele Rakvere gümnaasiumi õppealajuhataja Kadi Kruusmaa, ettevõtja Allan Liima, Rakvere kreisilaada korraldaja ja teatri turundusspetsialist Laila Talunik, filmi- ja meediaentusiast Jaanus Lekk, eakate tantsujuht ja õpetaja Ene Saaber, linnanoorte näitetrupi juht Tiina Rumm ja teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles