Järgmine peatus: Moonaküla

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii paistab Moonaküla linnulennult.
Nii paistab Moonaküla linnulennult. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere linnapea Mihkel Juhkami allkirjastas esmaspäeval projekteerimislepingu aktsiaseltsiga Infragate Eesti, kes koostab käesoleva aasta oktoobri lõpuks Põhja, Kesk ja Lääne tänava remondiprojektid.

Moonaküla tänavate asfaltkate pärineb Juhkami sõnul 1990. aastate algusest ning on täiesti amortiseerunud. "Alustame remonti põhitänavatest, kuhu kavatseme rajada piisava laiusega kõnniteed ja ka sademevete kanaliseerimise võimaluse, sest sealsetel elanikel on palju muret suuremate sadude ajal tee pealt koduõue voolava veega," rääkis linnapea. "Kõiki Moonaküla tänavaid korraga sulgeda ei ole mõeldav, kuid need kolm loodaks küll järgmisel suvel korda teha."

Mihkel Juhkami lisas, et kui Moonaküla linnaosa elanikel on nimetatud tänavate remondi osas ettepanekuid või muresid, siis on praegu õige aeg ühendust võtta linnavalitsuse teedeinseneri Lennart Korbega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles