Vinni lasteaed on ümberehituse ootel

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tavalapse vanemad on lasteaiaga rahul, kuid erivajadusega lastele napib vajalikku abi. Pilt on illustratiivne.
Tavalapse vanemad on lasteaiaga rahul, kuid erivajadusega lastele napib vajalikku abi. Pilt on illustratiivne. Foto: Meelis Meilbaum

Lähiajal läheb Vinni lasteaed ümberehitamisele. “Praegu oleme välja kuulutanud hanke, selle käigus selgub ka tööde täpne summa,” rääkis Vinni vallavanem Rauno Võrno.

Võrno sõnul muutub lasteaed täielikult nii väljast kui ka seest, hoone saab uue päikesepaneelidega katuse, valmib juurdeehitis köögiploki tarvis ning lasteaeda paigaldatakse kaubalift. Sisuliselt jäävad senisest lasteaiahoonest alles vaid põhikonstruktsioonid.

Rauno Võrno sõnul rekonstrueeritakse maja tiibade kaupa ning lasteaed saab tegutseda ka remondi- ja ehitustööde ajal. Tema sõnul saab suuremahulisemaid töid teha koolivaheaegadel, kui ka paljud lasteaialapsed on koju jäänud, suvel on aed kuu aega suletud. Lasteaia ümberehitus saab valmis järgmisel suvel, enne õppeaasta algust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles