Rakvere kesklinna tuleb siseturg

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi

Rakvere Tsentrumi ostukeskuse esimesele korrusele, kus seni olid Comarketi müügipinnad, rajavad keskuse omanikud siseturu. 700ruutmeetrisel pinnal alustab turg mai keskel.



Kesklinna siseturu turundusjuht Tiia Paist ütles, et põhiliselt hakatakse seal kauplema kodumaise toidukaubaga, mida pakuvad talunikud ja teised müüjad, kuid turult tasub otsida ka käsitööd, taimi ja muud. “Praegu käibki pindade broneerimine,” ütles ta.

Paist kiidab turu head asukohta, sest see asub kesklinnas bussijaama lähedal. Mõne aja eest avati siseturg ka linnast väljas kunagise Konekesko ruumides, kuid Paisti arvates jääb see paljudele, kel autot pole, kaugeks. “Näeme, et just kesklinnas on sellisel asjal mõtet,” ütles Paist.

Ta lisas, et noore ettevõtja programmi raames saavad need noored, kes tahavad oma äri asutada, sealt kaheks kuuks tasuta müügipinna, et äriga algust teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles