Oodata on vihmast ja jahedat ilma

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilves taevas. Pilt on illustratiivne.
Pilves taevas. Pilt on illustratiivne. Foto: Kristo Valmer

Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevil oodata vihmast ja võrdlemisi jahedat ilma.

Reede öö hakul taevas selgineb ja ilm on enamasti sajuta. Hommikul pilvisus uuesti tiheneb ja saartel hakkab vihma sadama ning sadu levib edasi mandrile. Puhub loode- ja läänetuul 4-10, rannikul puhanguti 14 m/s, hommikuks tuul nõrgeneb. Sooja on 7-14 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ning sajab hoovihma ning kohati võib olla äikest. Puhub läänekaare tuul 4-10 m/s. Sooja on 14-18 kraadi.

Laupäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Paljudes kohtades sajab hoovihma. Puhub loode- ja läänetuul 4-9 m/s. Sooja on 6-12 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm ning paljudes kohtades sajab hoovihma. Puhub loode- ja läänetuul 4-9 m/s, põhjarannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 14-19 kraadi.

Pühapäeva öösel on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Hommikul hakkab saartel vihma sadama. Puhub lääne- ja loodetuul 3-9 m/s. Sooja on 5-12 kraadi. Päeval pilvisus tiheneb ja vihmasadu levib saartest mandrile. Puhub läänekaare tuul 3-9, Lääne-Eestis pöördub tuul kagusse. Sooja on 5-12 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles