Politsei näitab taas Facebookis oma igapäevatööd

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Foto on illustratiivne.
Politsei. Foto on illustratiivne. Foto: AGNES AUS/VIRUMAA TEATAJA

Sel reedel tutvustab politsei taas sotsiaalmeedias oma igapäevatööd, pannes oma Facebooki-lehele üles infot numbrile 112 tulnud väljakutsete kohta.

Politsei postitab reede hommikust kuni laupäeva hommikuni 24 tunni jooksul oma Facebooki -seinale infot numbrile 112 tulnud väljakutsete kohta, edastas politsei- ja piirivalveamet. Kokkuvõtted laekunud kõnedest avaldame tunnise viivitusega ning suure üldistusastmega, et tagada teatajate anonüümsus ning mitte kahjustada võimalikke menetlusi.

Näiteks kui politsei peaks saama väljakutse Tartu kesklinna, kus korterist kostev lärm segab naabrite öörahu, edastatakse info selle kohta osalisi või aadressi täpsustamata.

Oma loo räägivad reedel Facebookis kaks politsei- ja piirivalveameti töötajat. Tegemist on viienda korraga, kui politsei oma tööd sel viisil tutvustab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles