Veski, Tetto ja Oras kandideerivad Ranna-Viru nimekirjas

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunda linnapea Kaido Veski.
Kunda linnapea Kaido Veski. Foto: Marianne Loorents

Neljapäeval kirjutas Virumaa Teataja, et Kunda linnapea Kaido Veski salatseb ja võib kohalike omavalitsuste valimistest sootuks eemale jääda, sest reformierakond ei aktsepteeri oma liikmete kandideerimist mõnes teises nimekirjas.

Täna kinnitas Veski ajalehele, et mingit salatsemist pole olnud. “Kandidaatide ja nimekirjade esitamiseks on aega veel 5. septembrini,” tähendas ta ja lisas, et eile õhtul sõlmitud kokkuleppe järgi kandideerib ta tulevases Viru-Nigula vallas valimisliidu Ranna-Viru nimekirjas.

Nimetatud valimisliidu kolmeks juhtfiguuriks on praegused omavalitsusjuhid ehk Kaido Veski ise, praegune Viru-Nigula vallavanem Raido Tetto ja Aseri vallavanem Koit Oras.

Vastuolude vältimiseks reformierakonnaga otsustas Veski erakonnast lahkuda. “Mingit sõda või tüli meie vahel ei olnud. Maailmavaateliselt jään ikka reformierakonna valijaks ja toetan otsuseid, mida nad on riigi tasandil juhtimises ette võtnud,” lausus Kaido Veski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles