Juku Mänguasjakeskus kogub lasteaedadele kasutatud Lego klotse

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Tairo Lutter

Juku Mänguasjakeskus kutsub kõiki lapsi üles tooma septembrikuu jooksul kasutult seisma jäänud Lego klotsid nende kauplustesse, et annetada need lasteaedadele üle Eesti.

„Septembri jooksul meie poodidesse toodud Lego klotsid valmistavad alates oktoobrist rõõmu lastele erinevates lasteaedades üle Eesti. Kõik, kes aitavad Lego-mäge kergitada, saavad tänutäheks Juku sooduskupongi, mille väärtus on seda suurem, mida rohkem klotse lastele kingitakse,“ selgitas Juku Mänguasjakeskuse turundusjuht Kairit Parker.

Kauplusekett soovib anda algatusega mängukasti seisma jäänud klotsidele uue elu, sest mänguasi, mille vastu üks laps enam huvi ei tunne, pakub sageli teisele lapsele uusi elamusi ja avastamisrõõmu.

„Pole oluline, millise suurusega on klotsid või millisest kollektsioonist need pärinevad, ega ka see, kas tegu on komplektiga või valitud klotsidega kümnetest eri komplektidest – täiuslikuks Lego-seikluseks pole teatavasti vaja ühtegi juhendit ega täiskomplekti, vaid lihtsalt klotse, loomingulisust ja natuke näpuosavust,“ kinnitas Parker.

Juku Mänguasjakeskus kutsub lisaks annetajatele algatusest osa saama ka kõiki Eesti lasteaedasid, kes soovivad oma lastele kogutud Lego klotsidega põnevaid uusi elamusi pakkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles