Üle 300 haridusinimese õppis enne kooliaastat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile kogunesid Rakvere ametikooli hariduspäevale Lääne-Virumaa haridusinimesed. Korraldajate sõnutsi tehti lausa osalemisrekord – kohal oli üle 300 inimese. 

VIROL-i tegevdirektor ja seminari peakorraldaja Sven Hõbemägi sõnutsi on üritus ilus traditsioon, mis juhatab mitmendat aastat sisse uue kooliaasta.

Hariduspäeval esinesid eesti rahva muuseumi direktor Tõnis Lukas ettekandega “Õpime endale, mitte õpetajale, aga õpetame õpilast silmas pidades, mitte endale”, sisekaitseakadeemia rektor Katri Raik, kes rääkis, kuidas saada edukaks koolijuhiks või õpetajaks ehk kes see direktor ja õpetaja ikka on, ning presidendi vabakonnanõunik ja kodanikuühiskonna edendaja Urmo Kübar teemal “Heade kodanike kasvulava”.

Toimusid ka teematoad, mida vedasid õpetajad ja kus keskenduti näiteks hariduslike erivajadustega lastele, õuesõppele, keelekümblusele, Waldorfi pedagoogikale. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles