Kolme valla sotsid moodustasid ühtse Vinni osakonna

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eerik Lumiste.
Eerik Lumiste. Foto: Meelis Meilbaum

Eile ühinesid Lääne-Virumaal eelseisva haldusreformi valguses Laekvere, Rägavere ja Vinni sotsiaaldemokraatide osakond, et sealsete elanike huvide ja turvalisuse eest tõhusamalt seista. Uut Vinni osakonda hakkab juhtima kohalike valimiste esinumber ja vallavanemakandidaat Eerik Lumiste.

Eerik Lumiste sõnul peavad sotsiaaldemokraadid oluliseks, et avalikud teenused säiliksid ning nende arendamisel arvestataks kohalike inimeste vajaduste ja heaoluga. "Suurt rõhku pöörame ka lastele ja haridusele," selgitas Lumiste kolme valla ühinemise tagamaid. 

Heaks kiideti ka volikokku kandideerijate nimekiri. "Pädevust meil on. Tegemist on väga tugeva nimekirjaga, kus on esindatud nii volikogu esimehe kui ka vallavanema kogemusega kandidaadid," rääkis Lumiste. "Oleme valmis Vinni vallas juhtimise üle võtma ja muutma selle demokraatlikumaks."

Vinni osakonna aseesimeesteks valiti ettevõtja Verner Jõgisalu ja Rakvere ametikooli õpetaja Aare Reimann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles