Rakkes arutati valimistoimingutega seonduvat

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakke vallavalitsus.
Rakke vallavalitsus. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Lääne-Viru maavanem Marko Torm külastas neljapäeval Rakke vallavalitsust, kus arutati kohtumisel vallavanem Andrus Blokiga nii valla tulevikuga kui ka eelseisvate valimistoimingutega seonduvat.

"Pean Rakke valla käekäiku väga oluliseks ja tahame mõlemad koos vallavanemaga, et valimised mööduksid heas ja sisulise aruteluga õhkkonnas," lausus maavanem Marko Torm.

Ta meenutas, et moodustamisel on ju uus omavalitsus: Rakke vald liidetakse Väike-Maarja vallaga. "Meie kõikide huvi on, et ühendvallas tekiks võimalikult kiiresti ühtne arusaam piirkonna vajadustest ja oleks teineteise mõistmine. Peame vältima meie-nemad seisukohtade teket, sest peale valimisi on üks vald ja üks suund valla arendamisel," sõnastas Torm külaskäigu põhjusi.

Maavanem tunnustas vallavanem Bloki, et ta seisab jätkuvalt Rakke inimeste eest ja mõtleb samas kaasa ühendvalla tekkel moodustuva omavalitsuse teemadel. "Peamine oli kokku leppida, et valimistel käituksime valijate jaoks arusaadavalt. Et meie inimesed mõistaksid, keda ja kuhu nad valivad. Selles osas olime vallajuhiga ühte meelt ja ma tunnustan vallajuhti tema seisukoha eest valimiste probleemivabal korraldamisel," kommenteeris Marko Torm, lisades, et sellel sügisel valitakse Rakke ja Väike-Maarja vallas kandidaate ühte – Väike-Maarja vallavolikogusse.

"Soovin jõudu ja jaksu kõikidele kandidaatidele ja mõlemale vallajuhile. Nii Indrekule [Keskülale] kui Andrusele [Blokile]," sõnas maavanem. "Tuleviku Väike-Maarjal on väga hea potentsiaal veelgi võimsamini pildile tulla ja oma inimestele väärilist elukeskkonda pakkuda. Elu läheb paremaks nii praegusel Rakke territooriumil kui ka Väike-Maarjas. Selle jaoks on vaja lihtsalt koostööd teha."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles