Pühapäeval täitub politseimuuseumi uuendatud õu võistlejatega

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseimuuseumi õu.
Politseimuuseumi õu. Foto: Meelis Meilbaum

Homme on oodatud kõik võistlemishimulised noored ja vanad politseimuuseumisse suurele võistluspäevale. Üritus algab kell 11 ning päeva juhib Lõvi Leo.

“Võistluspäev põhineb kolmel märksõnal, milleks on arukus, täpsus ja kiirus. Tahame pakkuda peredele võimalust näha ja proovida kõike politseimuuseumi õuel ja saada osa ühest põnevast päevast,” sõnas SA Virumaa Muuseumid turundusjuht Vivian Lepa.

Võistluspäeval saab mõõtu võtta elektriautode ja tõukeratta täpsussõidus ning jalgratta vigursõidus. Eriüksuse majas on võimalik kätt proovida liikuvast autost tulistamises, pehmete kuulide täpsuslaskmises, pommi kahjutuks tegemisel ja läbida eriüksuse rada. 

Loomingulisust saab väljendada asfaldile joonistamisel ja kiiruse peale on võimalik läbida takistusrada. Arukuse paneb proovile politseiteemaline viktoriin. Kogu päeva vältel on avatud pöörlev auto, helikopter ja muuseumi näitusealad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles