Rakvere noormees aitab juurutada uut reketiala

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile avati Tallinnas Rocca al Mare tennisekeskuses padelikeskus. Pärast intensiivset näidismängu tunnistas halli projektijuht, Rakverest pärit Siim Tuus, et tegelikult on padel rahulik ja lõbus mäng.

Intensiivseks läheb mäng siis, kui vastased on profid. Näidismängus püüdsid tennisistid Siim Tuus ja Fredi Vöörman vastu saada kogenud padelimängijatele – German Shaferile ja Sergio Garcia Tolosale. Hispaanlased oskasid meie meeste kiire mängu osavate tehniliste lüketega enda kasuks pöörata.

Rahvusvahelise padeliliidu president Daniel Patti lausus, et sellel Mehhikost pärit mängul on alaliite 31 riigis. Kohe lisandub ka Eesti. Naabritel Rootsil ja Soomel olid alaliidud juba olemas. Patti sõnul on mäng kõige populaarsem just Hispaanias. Seal eestlased padeliga esimest korda tutvust tegidki. "Kui sa võtad reketi ja lööd sellega palli, oled armunud ja jäädki mägima," tunnistas Patti.

Eesti padeliliidu president Armin Kõomägi meenutas, kuidas ta viis aastat tagasi Hispaanias Marbellas puhates padeliväljaku valmimist nägi ning pojaga mängima läks. Mäng hakkas neile kohe meeldima ning ta kutsus oma sõbrad padelit proovima. Praeguseks on mängu harrastama jäänud isegi need, kes algul leidsid, et padel ei ole piisavalt tõsine mäng.

Eesti esimeses padelikeskuses Rocca al Mares on avatud neli padeliväljakut. Siim Tuus julgustas kõiki huvilisi proovima tulema. Lõbus reketimäng on sobilik ka lastele ning eakatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles