Väike-Maarja elab nädalavahetusel maadlusvõistluste tähe all

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Lurich
Georg Lurich Foto: arhiiv

Väike-Maarja võõrustab eeloleval nädalavahetusel kahte tähtsat maadlusvõistlust, millega Eesti Maadlusliit tahab väärikalt tähistada siitkandist võrsunud eesti jõumehe Georg Lurichi 135. sünniaastapäeva.


Laupäeval, 23. aprillil on Väike-Maarja spordihoones võistlustules noormaadlejad, kes selgitavad Eesti kadettide meistrid kreeka-rooma maadluses. Võistluspäev algab kell 12, finaalide algus on orienteeruvalt kell 17.

Medaleid lähevad teiste hulgas jahtima ka Lääne-Virumaa maadlusklubide noored sportlased.

Pühapäeval, 24. aprillil peetakse samas aga 56. Georg Lurichi mälestusvõistlused kreeka-rooma maadluses, osalejateks Eesti, Läti ja Leedu paremad maadlejad. Võistlused algavad kell 11, finaalid orienteeruvalt kell 15 või 16.

Eesti maadlejatele on need mõõduvõtud viimaseks katsevõistluseks enne Tallinnas maikuu keskel peetavaid põhjamaade meistrivõistlusi. Samuti selgub koondis Soome-Eesti maavõistluseks, mis peetakse 6. mail Soomes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles