Lavastus "Aleksei Karenin" etendub teatrifestivalil Venemaal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa ajalooline vaksalihoone muutub suviti teatripaigaks. Tänavu ja eelmisel suvel mängiti seal R.A.A.A.M.-i ­lavastust “Aleksei Karenin”.
Tapa ajalooline vaksalihoone muutub suviti teatripaigaks. Tänavu ja eelmisel suvel mängiti seal R.A.A.A.M.-i ­lavastust “Aleksei Karenin”. Foto: Kasper Mäe

Teatriühendus R.A.A.A.M. osaleb oma lavastusega "Aleksei Karenin" Venemaal Jekaterinburgis toimuval mainekal festivalil.

Kuldse Maski laureaadi Aleksei Pesegovi lavastust "Aleksei Karenin", mis põhineb Lev Tolstoi maailmakuulsal teosel, mängiti kahel viimasel suvel 34 korral Tapa raudteejaamas 5102 külastajale.

Venemaa lavastaja Aleksei Pesegovi seatud "Aleksei Karenini" trupp astub Jekaterinburgis üles 9. septembril festivalil “Realnõi teatr”, teatas ühenduse R.A.A.A.M. esindaja.

Festival "Realnõi teatr" on Vaba Lava teatrikeskuse esimese hooaja kuraatori-produtsendi Oleg Loevski kureeritud festival, kuhu ta valib teatrite viimaste hooaegade väljapaistvamad lavastused.

Seekord osaleb nädal aega kestval festivalil 22 teatrit ja ainsa välisteatrina R.A.A.A.M. Eestist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles