Valimisliit Rakvere Heaks läheb valimisi võitma

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Jaadla (vasakul) valimisliidu avaüritusel.
Andres Jaadla (vasakul) valimisliidu avaüritusel. Foto: Marianne Loorents

Valimisliit Rakvere Heaks läheb valimistele Rakvere pikima nimekirjaga.

“Meie eesmärgiks oli koondada kolm volikogutäit kandidaate ehk vähemalt 63 inimest ja selle eesmärgi me ka saavutasime,” ütles valimisliidu esinumber ja linnapeakandidaat Andres Jaadla. “Tunnetame, et kokku on saanud ühtehoidev meeskond, kellega teeme nendel valimistel Rakveres parima tulemuse,” teatas Jaadla.

Valimisliidu nimekirjas kandideerivad Rakvere heast käekäigust hoolivad inimesed eri elualadelt, kes tunnetavad Rakveres viimaste aastate seisakut ja soovivad muutusi.

Valimisliidu üheks valimisloosungiks on “Jaadla linnapeaks!” “Olgem ausad – inimesed Rakveres näevad, mis toimus linnas, kui linnapeaks oli Andres Jaadla. Täna on linn nagu välja surnud. Innustunud eestvedajaid on vaja,” lisas valimisliidus kandideeriv Allan Jaakus.

Valimisliit Rakvere Heaks on laiapõhjaline kogukondlik ühendus, mis on koondanud neid kohalikke inimesi, kes tunnevad huvi Rakvere linna kestva arengu vastu ja on valmis ka ise oma kodulinna heaks panustama. Valimisliitu on kogunenud nii erakondliku taustata kui ka eri erakondadesse kuuluvad üksikisikud, et vähendada üheskoos riiklikult ülepolitiseeritud juhtimist – nii linna kui ka kogu riigi tasandil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles