Tarvas tuleb korvpalliplatsile oktoobris

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall ja korv. Foto on illustratiivne.
Korvpall ja korv. Foto on illustratiivne. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eesti korvpalli meistrivõistluste madalamasse, teise liigasse registreeritud RSK Tarvas meeskonna mängud algavad oktoobris.

Alaliidu teatel osaleb võrreldes mullusega meeskondi teises liigas vähem, mis on toonud kaasa muudatused võistlussüsteemis ning nihutanud hooaja alguse pisut hilisemaks. Esimesed matšid on kavas oktoobris.

Liigasse registreerunud 20 meeskonda jagatakse tänavu regiooni põhjal viide alagruppi. Alagrupikohtumised peetakse kodus-võõrsil-printsiibil oktoobris ja novembris ja detsembris jõutakse vahegrupimängudeni.

Play-off`i pääsevad vahegrupi mängude lõppedes 12 paremat meeskonda. Medalivõitjad selguvad aprilli keskpaigaks.

Teise liiga nelja meeskonnaga ida regiooni kuuluvad tänavu lisaks RSK Tarvas meeskonnale veel KK HITO/BC Karjamaa, Reinar Halliku Korvpallikool/Jõhvi, ja BC Narva.

Astme võrra kõrgemal, esiliigas, esindab Lääne-Viru maakonda Tamsalu Los Toros/Karud. Kokku teeb esiliiga meistrivõistlustel kaasa tosin meeskonda.

Tamsalu ja Kadrina ühendmeeskonna avamatš Paide Viking Window meeskonnaga toimub Paides 29. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles