Savisaar kurdab: Facebookist kaovad sõbrad

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Keskerakonna eksliider Edgar Savisaar kurdab, et tema Facebooki (FB) kontolt on kadunud hulk sõpru, ja kahtlustab kellegi kurja kätt.

"Viimastel päevadel on minu FB kontolt kadunud ligi kaks tuhat sõpra. Mina ei ole kedagi sõprade ringist eemaldanud. Näib nii, et keegi, kes minu kontole liigi pääseb, teeb seal pahatahtlikku tööd," kirjutas Savisaar.

"Ärge minuga pahandage. Aimate küll, kelle käed siin mängus on! Ei välista, et ühel päeval minu konto üldse kaob. Kuigi ma ei suuda sellist sigadust ette kujutada. Siis läheme üle uuele kontole. Tulge kaasa!" lisas Savisaar.

Varasemalt on spekuleeritud, et Savisaarel aitas sotsiaalmeedias toimetada tema kauaaegne liitlane Priit Kutser, kes aga möödunud nädalal lahkus Savisaare valimisliidust. Savisaar nimetas seda möödunud nädala lõpus "väikeseks solvumiseks", mida poliitikas ikka ette tuleb. (BNS)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles