Triigi mõis saab uue võrkpalliplatsi rajada

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpalliplats.
Võrkpalliplats. Foto: Internet

Eesti Võrkpalli Liidu (EVF) harrastussarja Credit24 Rahvaliiga algatatud konkursi “Võrguplatsid korda!” žürii valis laekunud avalduste põhjal välja kaksteist kohta, kuhu käesoleval aastal võrkpalliplats rajatakse.



Uue võrgu, postid ja platsi piirid saab teiste hulgas Lääne-Virumaalt Triigi mõis. Eesti Olümpiakomitee annab omalt poolt kõigile väljavalitud väljakute esindajatele võrkpalli mängimiseks palli. Iga meeskonna hooleks jääb mänguvahendite paigaldamine ja ka väljaku ettevalmistus ning hilisem hooldus. Triigis tegutseb ka tubli võrgumeeskond, kes võitis tänavu esikoha Lääne-Virumaa rahvaliigas.

Kuni märtsikuu lõpuni said kõik võrkpallihuvilised või kogukonna sportimisvõimaluste eest hea seisvad inimesed esitada avalduse võrkpalliväljaku rajamiseks nende piirkonda.

Credit24 turundusjuhi Rain Sepa sõnul osutus konkurss oodatust populaarsemaks, laekus üle 60 sooviavalduse. “Kuna koostöö EVFiga sujus väga hästi, siis järgmisel aastal loodame kindlasti võrguväljakute korrastamisega jätkata ja võimalusel leida lisavahendeid korrastatavate väljakute arvu suurendamiseks,” märkis Sepp. Projekti kogumaksumus on ligi 10 000 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles