Spordikooli lisandus kaks treenerit

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti alla 18-aastaste poiste korvpallikoondise peatreener Vaido Rego jagamas hoolealustele juhtnööre.
Eesti alla 18-aastaste poiste korvpallikoondise peatreener Vaido Rego jagamas hoolealustele juhtnööre. Foto: Eesti korvpalliliit

Rakvere spordikoolis alustasid sellest õppeaastast tööd kaks uut treenerit, mõlemad tulid täienduseks korvpalliosakonda.

Kokku nelja juhendajaga korvpalliosakonda lisandusid väikemaarjalasest Eesti kuni 18-aastaste poiste koondise peatreener Vaido Rego ja aastaid Rakvere esindusmeeskonna eest mänginud lätlane Juris Umbraško.

Spordikooli direktor Jaak Vettik lausus, et lastevanemad on Eestis treenerikutset taotleva Umbraško kohta andnud positiivset tagasisidet. "Tal on Läti treenerikutse olemas ja saab selle aasta lõpuks ka Eesti treenerikutse," lisas Vettik. "Praegu on ainukene väike barjäär keel, sest eesti keelt ta veel ei räägi ning suhtleb õpilastega vene ja inglise keeles. Õnneks on sporditerminid inglise keeles lihtsad ning arusaadavad."

71. õppeaastat alustanud Rakvere spordikoolis töötab praegu 15 treenerit ja omandab huviharidust seitsmel spordialal ligi 400 last. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles