Avarii katkestas autosõidueksami (1)

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõidueksami auto.
Sõidueksami auto. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Eile ennelõunal toimus liiklusõnnetus Rakveres F. G. Adoffi tänaval, kus maanteeameti kirjadega sõidueksamiautole sõitis tagant sisse teine sõiduk.

Maanteeameti eksamikeskuse juhataja Risto Kasemäe sõnul juhtub eksamiautodega kahjuks aeg-ajalt õnnetusi. “Detailset infot mul veel selle õnnetuse kohta ei ole, aga eksamineerija sõnade kohaselt sõitis riikliku sõidueksami ajal Rakveres eksamiautole tagant otsa teine auto,” ütles Kasemäe ja lisas, et nii eksamineerija kui ka eksamineeritav tunnevad ennast normaalselt ja eksamiauto on liikumisvõimeline.

“Konkreetse liiklusõnnetuse puhul tundub esialgse info põhjal, et eksamiauto on kannatanud pool ja eksam loetakse katkestatuks, mis ei tähenda ei positiivset ega ka negatiivset tulemust,” selgitas Kasemäe. “Eksamineeritavale antakse sellisel juhul uus eksamiaeg.”

Eksamiautodega on tänavu juhtunud 14 liiklusõnnetust.

Ida politseiprefektuuri pressiesindaja Kerttu Krall ütles, et vasakpööret sooritanud eksamisõiduk lasi parajasti üle tee jalakäijat, kui sellele sõitis tagant sisse teine sõiduauto. Et keegi vigastada ei saanud, tegelevad juhtumiga edasi kindlustusfirmad. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles