Korvpalliklubi esitles uut tiimi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalliklubi Viru Bull esitles täna Rakvere Põhjakeskuses korvpallitiimi, kes hakkab sel hooajal heitlema maakonna karikasarjas ning Eesti teises liigas.

RSK Tarvas võistkonda kuuluvad Randel Rainer Lille, Erik Kaasik, Sven Pugonen, Kiur-Thomas Vehmanen, Rainer Pastimäe, Sten Kuber, Illimar Pilk, Kristjan Kruusimaa, Arvan-Johannes Lippasaar, Juris Umbraško, Ander Talu, Karl-Gustav Kello, Fred Liivak, Mihkel Kurg, Henri Matikainen ja Cristo Kens. Tiimi treener Madis Putko avaldas arvamust, et nende meestega võib sõtta küll minna. Klubi juht Arnu Lippasaar leidis, et noortel meestel mängutahet jagub. Meeskonna peatreeneril, varem BC Tarvas mänginud Juris Umbraškol oli sünnilinnas Riias tegemist ning esitlusele ta ei jõudnud. Eesti teise liiga ajakava selgub peagi. Reedel saab Rakvere spordihallis näha maakonna karikakohtumist Tarva ning RLV Massive vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles